De Trouwkaarten Specialist

Share Button

BedrijfDe Trouwkaarten Specialist

De Trouwkaarten Specialist is jong bedrijf met vele jaren ervaring in design en drukwerk. Wij hebben een eigen drukkerij en produceren jullie trouwkaarten dus 100% zelf, je koopt bij de bron. Geen marge op marge en deze besparingen hebben we direct in de prijs kunnen doorberekenen. De ontwerpen in onze catalogus worden door onszelf ontworpen. We hebben namelijk eigen DTP’ers in dienst waardoor we niet afhankelijk zijn van externe partijen, lekker makkelijk dus.

Wij willen als goedkoopste aanbieder van trouwkaarten in Nederland ook écht de goedkoopste blijven. Daarom leveren wij geen tastbare drukproef. Kosten die wij besparen rekenen wij direct door in de prijs. Wij garanderen de hoogst mogelijke kwaliteit qua drukwerk. Er zal altijd een verschil blijven tussen kleuren op een beeldscherm, en het uiteindelijke drukwerk. Onze kaarten zijn ontworpen om zo kleur getrouw mogelijk op het uiteindelijke drukwerk over te komen.

Visie

Er zijn veel keuzes beschikbaar om online trouwkaarten te bestellen en eveneens veel verschillende niveau´s van kwaliteit. Wat al deze aanbieders vaak wel gemeen hebben is dat ze bijna allemaal adverteren met “goedkope trouwkaarten“, meestal alleen maar om hoger te kunnen scoren in Google. Wanneer je uiteindelijk bij het afreken proces komt worden er ineens extra bedragen gerekend voor het aanleveren van een eigen foto en/of tekst voor op de kaart. De uiteindelijke prijs blijkt dan ineens helemaal niet meer zo goedkoop. Wij willen waarmaken wat we zeggen. Geen verborgen kosten of belachelijke prijzen voor elementen die sowieso op een trouwkaart thuishoren.

Bij De Trouwkaarten Specialist zijn we van mening dat een trouwkaart altijd persoonlijk behoort te zijn. Wie zit er nou op te wachten op standaard kaarten waarvan je alleen zelf de tekst kunt aanpassen, niemand toch? Daarom hanteert De Trouwkaarten Specialist een vast bedrag voor alle kaarten zonder extra kosten te rekenen voor het aanpassen van foto´s, kleuren, lettertypen en/of teksten.

Zo maakt het ook geen verschil of je nu een mooier ontwerp kiest of een wat eenvoudiger ontwerp. Hoe dan ook, de keuze voor een bepaalde kaart moet niet afhankelijk zijn van het beschikbare budget, maar van persoonlijke smaak en voorkeur.

Missie

Het is onze missie om aanstaande bruidsparen te voorzien van hoge kwaliteit trouwkaarten, met persoonlijke tint voor een zo laag mogelijk bedrag zonder verborgen kosten.