Verzending & Levering

Share Button

Levertijd:

trouwkaarten-pakketjeDe levertijd is afhankelijk van de geselecteerde optie tijdens het bestelproces, en gaat lopen vanaf het moment van goedkeuring van de kaart. De uiterlijke vrijgave is 12:00u. Dus als je de kaart voor 12:00u goedkeurt ontvang je bij een snelle levering de kaarten de volgende dag al. Wanneer je de kaart na 12:00u goedkeurt dan komt er 1 werkdag bij op.

Standaard levertijd: 3 á 4 werkdagen
Snelle levering: 1 á 2 werkdagen (Na drukvrijgave voor 12:00u)

Verzending:
Verzending geschiedt door UPS of PostNL, afhankelijk van de gekozen levertermijn.

Vooralsnog kunnen wij alleen in Nederland laten bezorgen.

Enveloppen:
Bij elke levering worden de enveloppen tegelijk met de kaarten geleverd.

Verzendkosten:
Bij De Trouwkaarten Specialist betaal je géén verzendkosten voor originele trouwkaarten! En nee, dit zit ook niet stiekem al bij de prijs inbegrepen :) . Dit is mogelijk omdat wij het drukwerk volledig in eigen huis produceren en daarmee dus besparen op kosten. Hierdoor kunnen we de verzendkosten voor onze rekening nemen. Wij vinden het dan wel zo eerlijk om dit kan ook niet aan jou als klant te berekenen. Ons doel is om de kosten zo laag mogelijk te houden voor jullie als aanstaand bruidspaar en jouw trouwkaart goedkoop te houden.

Afwijkende levertijden:
Op nationale feestdagen zijn de levertijden iets langer dan normaal. De levertijden worden evenredig verlengd met het aantal dagen.

De Trouwkaarten Specialist zet zich voor 100% in om jou van dienst te zijn. Dit houdt in dat wij onze uiterste best doen om het drukwerk binnen de gestelde levertijd te leveren. Drukwerk blijft echter een vak waarbij veel menselijke handelingen komen kijken, van digitale processen tot productie en logistiek. De levertijd kan ook beïnvloed worden door bijvoorbeeld overmacht zoals weers- en verkeersomstandigheden. We kunnen daarom geen harde garantie geven op de levertijd. Het kan gebeuren dat de levering 1 á 2 dagen uitloopt. In de praktijk echter is de ervaring dat in 95% van de gevallen de bestelling op tijd geleverd wordt.